Najnovšie recenzie zo sekcie Aparatúry pre gitary
- Neviem nemám ten produkt ale mám fender akustic junior go a to je perfektne odporúčam
- ľahké kombo
- pekný vzhľad
- Výborný zvuk a pomer cena/výkon/kvalita
- vhodné pre začiatočníkov pri super zvuku na byt/dom a do malej skúšobne narobí samozrejme mierny rámus
- potenciometer gain sem tam zachrapčí a vynechá zvuk pri nízkej hodnote
- taktiež potenciometer Volume začína púšťať signál až pri relatívne 18% a dost hlasnom zvuku nedá sa nastaviť jemný zvuk na večerné hranie, treba pridávať citlivo aby sa naladil tichý zvuk jemné pohnutie pridá rapídne a potom dalej potenciometer ide už ide normálne je to menšie nepohodlie ak chce človek hrať trošku tichšie
- mierne brumenie pri Gaine ale na to že to je tranzistor OK
- veľmi slabé hĺbky a basy dal by som tam nie dva 3'' reproduktory ale radšej jeden 6 až 8'' a bolo by to super
super pomer cena/zvuk/výkon, vhodné pre začiatočníkov pri relatívne super zvuku na byt/dom a do malej skúšobne narobí samozrejme mierny rámus. ISF potenciometer je výborná vec na preladenie sa z amerického do britského zvuku. Kombo hrá vynikajúco na slúchadlách ak sú kvalitné má lepší zvuk ako cez reproduktor na tiché hranie cvičenie vo večerných hodinách, samozrejme nie je to lampa
- Na tak malé kombo neuveriteľne silný a čistý zvuk
- Fender ma nikdy neskkamal
- Kombo je na batériu to je ďalšia super výhoda
- Aj tie zabudované efekty sú čisté a pekné
- Má dva vstupy ktoré sú aj pre kondenzátorove mikrofony
- Veľmi pekné a silné kombo na doma mám ho na tretine hlasu a aj takto to je dosť nahlas paráda
- Vrelo odporúčam
- Plusy bluetooth
- Žiadne
Veľa funkcií, kompaktné rozmery, dobrý zvuk, za tú cenu k el. akustickej gitare veľmi dobrý výber.
Vhodný aj pre pouličných muzikantov, funguje aj na batérie.
Odporúčam!
Ako sa hovorí....za málo peňazí, veľa muziky... prijateľná cena, nečakaný-dobrý výkon...pre samouka a začiatočníka top.
Velmi slusny minizosilovac, necakane dobry zvuk so spravnym reproduktorom, zvladne aj skusobnu, pripadne male klubove podium. Na domace hranie skvela volba
Malý spratný zosilovač triedy A s pekným vzhľadom, krásny čistý kanál, pomerne málo skreslenia. Ak chcete tvrdší zvuk tak treba nakopnut z pedálom. Reverb prekvapivo dobre použiteľný. Tlačítko Path zvýši hlasitosť aj skreslenie, ale moc mi nevyhovuje ten zvuk, ja mám radšej čistý zvuk nakopnutý poriadnym drajvom ( napr. TC Cinders alebo EHX Glove). U mňa hrané na 1 Watt z boxom 2x12 a na moje domáce hranie super.
- zvukovo je za dane peniaze v pohode
- konektor sa neda polohovat
- pomerne krehko vyzerajuci platovy kryt, nachylny na poskodenie
za dane peniaze sa ani neda viac cakat
Produkt som nekupoval.
Milo ma prekvapilo, ako dokáže fungovať taká malá vecička. Nie som žiadny profi hudobník, ale podľa mňa to na bežné hranie pre radosť, resp. na cvičenie veľmi dobre poslúži. Za tie peniaze, žiadne rušenie susedov, voľnosť v pohybe... .
- Kvalitné
- Flexibilita
- Zvuk
- Reveb
- Nic ma nenapada
Kombo je pouzitelne aj doma pri nizkych hlasitostiach
- malé rozmerom ale velké funkčnosťou
- Vysoko kvalitný zvuk
- Niekedy prichádza k rušeniu
Kvalitný zvuk za nízku cenu.
- Mám ho zatiaľ Iba krátko no prvý dojem veľmi dobrý zvuk úžasný
- Veľa iných zvukov ktoré sa dajú nastaviť podľa vlastného vkusu
- Čo sa týka hlasu v dome to mám ani ne na tretinu a už sa všetko trasie
- Ľahké na prenášanie
- Super Fender
- A čo sa týka obchodu veľká spokojnosť rýchle dodanie tovar 100%
- Odporúčam
- Žiadne
- Super zvuk
Kvalita, trocha cenovo vyššia kategória, ináč spokojnosť
- Nevyhoda že chybal manual v sk alebo cz jazyku
- Nastavenia zvuju na paneli
- Nastavenia zvuku v studio katany
Chvilu mi trvalo kym som dostal zvuk ktory som chcel, ale potom niet co vytknut. Za tu cenu by to mala byt povinna kupa :)
- Ľahké a výkonné
Zobrazujem 121 - 140 zo 421 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...22 Ďalšie »