Najnovšie recenzie zo sekcie Aparatúry pre gitary
Veľmi dobrý výrobok
Velmi dobre.
Blackstar Debut 15
Pridané: 19. novembra 2024
(naposledy upravené 19. novembra 2024)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- zaberá málo miesta
Kombá Acus mi celkovo odporučil známy. Nebol som veľmi stotožnený so značkou o ktorej som dovtedy nepočul ale dal som mu šancu a neľutujem.Neuveriteľne čistý bez náznaku skreslenia, ktorý sa určite oplatí aj na úkor vyššej ceny. Od kombíčka s výkonom 130W by som čakal určite vyššiu váhu ale firma Acus veľmi príjemne prekvapila. Celkové spracovanie hodnotím veľmi pozitívne. Určite odporúčam
Tover je predražený o 2000%
- Nabíjí se přes USB, nejsou potřeba žádné baterie.
- Velký výběr efektů a modelů zesilovačů.
- Ideální pro hraní v tichu, kdekoli.
Dobře vyrobený produkt, praktický na použití, který vám umožní hrát tiše, snadno a kdekoli.
Má širokou škálu zesilovačů a efektových boxů a také možnost uložit 100 presetů.
Aplikace je docela dobře navržena.
Používání může být zpočátku obtížné, když chcete používat pokročilé možnosti (nahrávání, hraní s hudbou na pozadí atd.).
- kvalitný zvuk
- Pomer cena/výkon
- Možnosť fungovania aj na batériu.
- Super aplikácia.
- Vyskúšal som to napojiť aj, ako reproduktor na elektrické bicie :) Som spokojný.
- Pekný dizajn.
- Poslúži dobre aj, ako reproduktor na streamovanie hudby.
- Batériu je potrebné zakúpiť osobitne, neponúklo mi to hneď, ako možnosť dokúpenia.
- Kompaktnosť
- Ľahké ovládanie
- Sila skreslenia je vyborna
- Viac moznosti skreslenia a efektov
- Pri manipulacii vzdy nechtiach preladim nastavenie
- Pri pouziti sluchatkoveho vystupu do pc IN je zvuk sice rovnaky, ale zvysi sa hluk medzi hranim. Este skusim do kanalu addnut nejaky Gate. Mozno pomoze.
Dolezite su aj sluchatka. Iphonacke v pohode, lepsie Koss porta pro. Skusal som aj nejake stuplove, ale to nie je ono. Celkovo by mali byt sluchatka viac prebasovane s utlmenymi vyskami. A Kossy take su. Na domace cvicenie vyborna vec. Konecne mozem hrat naplno, az mi bubeienky praskaju . Hram metal.
Požadovaný produkt som do dnešného dňa ešte ndostal.
- Male rozmery,dobry vykon,kvalitny zvuk
Splnil moje ocakavanie
- Na to ze ake ma male rozmeri ma pekny zvuk.
- moznost pripojenia bluetoot zariadenia
- Asi len cena
Boss Katana Mini
Pridané: 25. augusta 2024
(naposledy upravené 25. augusta 2024)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Super kvalita.
- Moja gitarova aparatura bude chranené .
- Kvalitné materiály
- Čistý zvuk
- Vysoká hlasitosť
- Veľa efektov
- Možnosť vytvoriť vlastné efekty
- Kábel napájania je celkom krátky (asi 1m)
- Efektov je dokopy 59, avšak od 30-59 sú prázdne, čo nesedí s popisom produktu
Kombo používam na (zatiaľ) 4 strunovú basovú gitaru. Očakával som nízku hlasitosť, keďže sa jedná o 25W.
Po kúpe a otestovaní produktu, som bol milo prekvapený, že kombo hrá veľmi dobre, bez akýchkoľvek nechcených zvukov (pištanie, bzučanie). Bzučanie trochu počuť, ale je to by ste čisto museli vyhľadávať a s kvalitným tienením na kábli pravdepodobne úplne zmizne.
Hlasitosťou som bol tiež zaskočený, lebo iba v *1/4 max. hlasitosti je kombo perfektne hlasné a zrozumiteľné, čo znamená, že sa naozaj dá použiť aj vo väčších priestoroch; možno aj na pódiu.
*(Hlasitosť na basovej gitare mám vždy na max.)
Určite odporúčam!
- Malé rozmery
- Polohovateľný jack
- Možnosť clean aj gain zvuku
- 3 efekty
- Automatické bicie a metronom
- Chýba bluetooth
Ideálne pre domáce cvičenie a cestovanie. Prekvapil skvelým zvukom a množstvom efektov. Oproti predchádzajúcej generácii, možnosť clean mód. Škoda že sa nedá použiť s bluetooth, kábel zo slúchadiel mnohokrát prekáža. Polohovateľný jack je tiež výborná možnosť, no bolo by lepšie, keby sa dal pohybovať o 360°.
Som spokojný odporúčam. Jednanie predavačov veľmi ochotny aj poradia. Majú pochopenie pre starších ľudí pomôžu vyplniť objednávku. Aparatúra dobrá cena aj zvuk - odporúčam.
Super zvuk, podľa mňa, čo sa týka Ampeg aparátov, doteraz najlepší solid state (bezelektrónkový) zosilňovač tejto značky.
Zobrazujem 1 - 20 zo 417 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...21 Ďalšie »